Szirtes Edina Mókus Official

Szirtes Edina Mókus Official magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Szirtes Edina Mókus Hivatalos YouTube csatornája "Szirtes Edina, Mókus - "a magyar világzenei színtér rendhagyó figurája. Nagyon ritka koktél az övé: virtuózan rutinos profi, s közben száz százalék természetes egyéniség. Hol folkos, hol sanzonos, hol keleties, hol kortárs zenés hangzásban utazik, de markáns hegedűfutamai és száz közül is felismerhető, sodró-nyers énekhangja mindenféle áramlatokon felül emelik. Szerelem és kínai filozófia, égbemászás és földönjárás, misztérium és vagányság... Szirtes Edina Mókus természeti jelenség. Róla nevezném el az első magyar hurrikánt, Katrina és Sandy hazai rokonát." Lackfi János

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 1381
Megtekintések 33
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 33
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Szirtes Edina Mókus Official jelenleg 1381 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1061. helyezett a hazai YouTuberek között. 33 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 33 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Szirtes Edina Mókus Official YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.