Bíró Eszter - gyerekdalok

Bíró Eszter - gyerekdalok magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Bíró Eszter hivatalos gyerekdalos YouTube oldala. Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig színházi- és filmfőszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló képeskönyvet és lemezt, illetve színpadi produkciót készített, Állati Zenés ABC címmel. Az Állati Zenés ABC 2014-ben az év gyermek albuma lett, és Fonogram Magyar Zenei Díjat kapott. 2019. április 27-én jelenik meg legújabb gyereklemeze, az Időradír a Móra Könyvkiadó gondozásában.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 931
Megtekintések 38
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 38
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Bíró Eszter - gyerekdalok jelenleg 931 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1103. helyezett a hazai YouTuberek között. 38 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 38 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Bíró Eszter - gyerekdalok YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.