Heni Dér

Heni Dér magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Dér Heni Magyarországon a Megasztár első szériájában tűnt fel, majd 2005-től a 9 éven át a Sugarloaf zenekar énekesnőjeként a több ezer élő koncert mellett televíziós produkciókban is szerepelt. 2010-ben átvehette a Kornay Mariann Alapítvány művészeti elismerését, de a színházi munkák is megtalálták az énekesnőt – eljátszhatta például a Cabaret musical Sally főszerepét és a Casanova Night Musicalben is szórakoztatta a nagyérdeműt. Dér Heni 2013-ban kezdett szólókarrierbe. Egyik legnagyobb slágere, az „Ég veled!” a mai napig nagy népszerűségnek örvend – ezt a szerzeményt az Eurovíziós Dalfesztiválra is beválogatták. Dér Heni első szólóalbuma 2014-ben, „Intro” címmel jelent meg. A korongon lévő, „Ébresztő” című dal pedig újra bekerült az Eurovíziós Dalfesztiválra! Ezután olyan újabb slágerei jelentek meg, mint a Még, még, még, és a Szedjük széjjel, vagy a Szemtelen című dal, ami szinte felrobbantotta a youtube-ot és a zene rövid idő alatt meghaladta a 15 milliós nézettséget!

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 102324
Megtekintések 18
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 18
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Heni Dér jelenleg 102324 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 243. helyezett a hazai YouTuberek között. 18 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 18 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Heni Dér YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.