Dorina Kovács

Dorina Kovács magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Üdvözöllek a csatornámon! Egy kezdetleges vlogot indítok ami főleg az alternativ, extrémebb stílusok -főleg a goth szubkultúra- vonalait fogja képviselni. Ezzel kapcsolatban bármi előfordulhat :P Alapvetően unaloműzés és szórakoztatás gyanánt indult csatorna. A goth/dark stilushoz kapcsolódó dolgokról, zenéről, fotózásról, ""csajos"" dolgokról, az élet nagy dolgairól and stuff. Ha érdekel az extrémitás és tetszettek a videók akkor nyugodtan iratkozz fel, kövess instagramon vagy facebookon! :)

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 127
Megtekintések 15663
Átlagnézettség (átlag) 1424.0
Videók 11
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Dorina Kovács jelenleg 127 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1250. helyezett a hazai YouTuberek között. 11 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 15663 körul van. A videóit, átlagosan 1424.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Dorina Kovács YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.