Soulshine by Andi

Soulshine by Andi magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🎙voice actress ✧ videographer 🐰🐴🩷 🎥YouTube: Soulshine by Andi ❂ we are one 💌 soulshinebyandi@gmail.com

YouTube Csatorna Leírása

Helloo *^_^* Laudon Andi vagyok, egy boldog, napfényszerető, örökmozgó 23 éves budapesti lény. Szinkronszínészként dolgozom, szabadidőmben jógázom, sportolok es egyszerűen csak élvezem az életet. A videóim között lesznek: * vlogok * what I eat in a day + recept videók * lifestyle + fashion + beauty témák * gondolkozós, lelki beszélgetések Remelem a videóim inspirálnak majd ^^ E-mail: Személyes: laudonandrea@gmail.com Business: soulshinebyandi@gmail.com Instagram: @andilaudon Snapchat: Laudonandi

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 83000
Megtekintések 7988387
Átlagnézettség (átlag) 29919.0
Videók 267
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Soulshine by Andi jelenleg 83000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 283. helyezett a hazai YouTuberek között. 267 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 7988387 körul van. A videóit, átlagosan 29919.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Soulshine by Andi (@andilaudon) magyar influencer, aki jelenleg 63209 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 558. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Soulshine by Andi YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.