Tóth Márk - Bobek

Tóth Márk - Bobek magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

It's true, I am kind of retarded, but I am also kind of amazing. Stáblista Után:

YouTube Csatorna Leírása

Egy srác, aki sose akart kukás vagy kamionos lenni, de annál inkább színész és mellékállásban pizzafutár. Nem iszik kávét, nem cigarettázik és utálja az Oreot, viszont ars poeticája szerint imádja a régi dolgokat, a nőket, a jó bort és a krumplipürét, lényegében egy posztModerngeek, aki rajong a XX. századért . Furcsa és nem is értem, hogy miért beszél magáról egyes szám harmadik személybe. Röviden tömören ennyi. PONT

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 13600
Megtekintések 1271637
Átlagnézettség (átlag) 5754.0
Videók 221
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Tóth Márk - Bobek jelenleg 13600 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 665. helyezett a hazai YouTuberek között. 221 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 1271637 körul van. A videóit, átlagosan 5754.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Tóth Márk - Bobek (@tothmark) magyar influencer, aki jelenleg 3744 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2665. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Tóth Márk - Bobek YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.