Cresser

Cresser magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

❤️ Mesi 😎 Emotional Damage →

YouTube Csatorna Leírása

Remélem sikerül megnevettetni és feldobni a napod, csupán ennyi a célom!:) Iratkozz fel, hogy ne maradj le! ● ELÉRHETŐSÉGEK ● Instagram ► https://www.instagram.com/csongiforro/ ● Saját Facebook ► https://www.facebook.com/forro.csongor ● Csatorna Facebook ► https://www.facebook.com/thecresser ● Snapchat ► cresser01 ● E-mail címem ► thecresser01@gmail.com

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 855000
Megtekintések 355533238
Átlagnézettség (átlag) 371120.0
Videók 958
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Cresser jelenleg 855000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 6. helyezett a hazai YouTuberek között. 958 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 355533238 körul van. A videóit, átlagosan 371120.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Cresser (@csongiforro) magyar influencer, aki jelenleg 341372 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 52. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Cresser YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.