csivettka

csivettka magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🎥 Tartalom sokoldalú nőknek 💃🏻 💗 @ebredonok 🇬🇧 @onlineangolnyelvtan 👗 @womanity.hu 🆒⬇️

YouTube Csatorna Leírása

Köszöntelek a csatornámon! Minden ami igazi Nő. Egy platform, ahol a saját életem és tapasztalataimat osztom meg. Az érdeklődésem szerteágazó és ezt a sokszínűséget a csatornám is tükrözi. Megismerhetsz nem csak engem, de a családomat is, továbbá sokat öltözködöm, mesélek és vicces, önirónikus tartalmakat is előszeretettel készítek!:) Iratkozz fel, nyomd meg a csengőt és ha ennél is többre vágysz, kövess Instán, Tiktokon vagy légy tagja a Csivettánsok zárt Facebook csoportomnak! Ölellek! ✘♥✘♥ Csivettka

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 52100
Megtekintések 8091923
Átlagnézettség (átlag) 22415.0
Videók 361
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

csivettka jelenleg 52100 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 363. helyezett a hazai YouTuberek között. 361 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 8091923 körul van. A videóit, átlagosan 22415.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

csivettka (@csivettka) magyar influencer, aki jelenleg 16346 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1686. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: csivettka YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.