GK World

GK World magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Üdv a GK világában! Röhögés, szórakozás, kertek, házak, autók, videójátékok, néha elgondolkodtató dumák : ez a GK! Valamint mi készítjük a The Long Drive című játékot is. Nézz körül, hátha találsz valamit ami tetszik és...érezd jól magad! : ) GK World TIKTOK: https://www.tiktok.com/@gamingkanalis THE LONG DRIVE STEAM: https://store.steampowered.com/app/1017180/The_Long_Drive/ THE LONG DRIVE YOUTUBE: https://bit.ly/2JCzo6l THE LONG DRIVE DISCORD: https://discord.gg/ftxZDVEzzT Facebook: https://www.facebook.com/Gamingkanalis/ Steam Csoport: http://steamcommunity.com/groups/gaminganalis E-Mail Cím: gamingkanalis@gmail.com

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 28500
Megtekintések 6389989
Átlagnézettség (átlag) 2640.0
Videók 2420
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

GK World jelenleg 28500 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 500. helyezett a hazai YouTuberek között. 2420 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 6389989 körul van. A videóit, átlagosan 2640.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: GK World YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.