Kiskalász zenekar

Kiskalász zenekar magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Toplista Helyezések

1102. helyezett a Youtube csatorna feliratkozók száma alapján.

1027. helyen rangsorolt a videók össznézettsége alapján.

YouTube Csatorna Leírása

A Kiskalász zenekar 2009-ben alakult. Azóta 5 lemeze jelent meg melyek az alábbiak :Zsákbamacska, Százlábú, Hepehupa, Salátamánia, Gyere az Állatkertbe! Ebből is látszik, hogy a zenekar rendkívül aktív. A nagy hazai fesztiválokon is rendszeresen fellépő formáció igényes nagyszínpados előadással kápráztatja le a Családokat,kicsiket és nagyokat egyaránt. A zenekar tagjai: Varga Bori - ének, szaxofonok, furulyák Sántha Gábor -ének, gitár Boros Attila- basszusgitár Mogyoró Kornél. ütőhangszerek Hangmérnök: Márkus Gergő http://kiskalasz.hu

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 953
Megtekintések 92
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 92
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

Kiskalász zenekar jelenleg 953 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1102. helyezett a hazai YouTuberek között. 92 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 92 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Kiskalász zenekar YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.