Maris

Maris magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Maris vagyok, 25 éves youtuber :) 2011-ben kezdtem Sony Vegas tutorialokat készíteni, viszont most már többféle tartalmat készítek a csatornára. Például komoly beszélgetős videókat, melyekben egyes témákról fejtem ki a véleményem, illetve középiskolás tapasztalataimat mesélem el a nézőimnek. Emellett vicces videóim is vannak, hiszen úgy gondolom, hogy segíteni/gyógyítani nem csak tanácsokkal, tippekkel lehet, hanem humorral, nevetéssel is :) Legnépszerűbb vidósorozataim a "Furcsa amcsi kaják", illetve a "DÍÍJJ" sorozatom, melyben viccesen próbálok elkészíteni DIY tárgyakat. Remélem, hogy tetszenek a videóim, köszönöm szépen, hogy benéztél :) Üzleti megkeresésekhez ide írj: maris94yt@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/MuffinMaris Instagram: http://instagram.com/marismuffin

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 310000
Megtekintések 91751027
Átlagnézettség (átlag) 220555.0
Videók 416
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Maris jelenleg 310000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 68. helyezett a hazai YouTuberek között. 416 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 91751027 körul van. A videóit, átlagosan 220555.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Maris (@marismuffin) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 208. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Maris YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.