For Her Vlog

For Her Vlog magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

divat 💃🏻 receptek 🥧 lakásdekor 🧶 szépségápolás 💄 @gyerunkanyukam staff 💻kupon: FORHERSZANDRA_GYA2024H1 📩 forherszandra@gmail.com ⬇️ új videó ⬇️

Influencer Marketing Kategóriák

beauty

YouTube Csatorna Leírása

Szandra vagyok és a Theverystyleblog Youtube csatornát 2012 februárjában indítottam el, nem sokkal az azonos nevű blogom elindítása után. Majd 2016-ban váltottam a For Her blog névre, mert úgy éreztem, hogy az előző név már nem igazán fedi le azt, amit csinálok. És ekkor kapta Youtube csatornám a ForHerVloh nevet. Nálam olyan videókat találtok, amiben bemutatom a kedvenc, vagy éppen csalódást okozó kozmetikumokat, sminkeket, gyakran láthattok újdonságokat, vagy éppen sminkvideókat, néha egy-egy baba-mama témájú, sütős-főzős vagy éppen lakberendezős videókat is, szóval olyan témákat,, ami minket nőket érdekelhet. Ha szeretnétek értesülni az új videóimról, akkor kattintsatok a feliratkozás gombra! Bízom benne, hogy legalább akkora örömmel nézitek majd a videóimat, mint amilyen lelkesen készítem Nektek őket :)! Ha bármi kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan, és keressetek az egyéb csatornáimon is! Szandra

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 35400
Megtekintések 6209180
Átlagnézettség (átlag) 12223.0
Videók 508
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

For Her Vlog jelenleg 35400 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 445. helyezett a hazai YouTuberek között. 508 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 6209180 körul van. A videóit, átlagosan 12223.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

For Her Vlog (@forherszandra) magyar influencer, aki jelenleg 28906 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1123. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: For Her Vlog YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.