Istvánné Gál

Istvánné Gál magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

A csatornám videóinak a témája vegyesek. .Autó vásárlástól kezdve, főzőiskola, névnapi köszöntők, lakóházunk renoválása. kirándulás, Ganz találkozók, hallókészülékem bemutatása, fűtés korszerűsítés, panel ablak, ajtó csere, ünnepek köszöntése, tuják növekedése, orvosi kezelések megköszönése, You-Tube sajtótájékoztató Mind az ami az életben lejátszódik. Ezeket vettem fel fényképezőgéppel és videó kamerával. A számítógép segítségével pedig filmmé varázsoltam http://nviliam.blog.hu/2014/09/07/jolcsi_neni_es_a_pinnacle_studio

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 4970
Megtekintések 1020181
Átlagnézettség (átlag) 8227.0
Videók 124
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Istvánné Gál jelenleg 4970 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 864. helyezett a hazai YouTuberek között. 124 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 1020181 körul van. A videóit, átlagosan 8227.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Istvánné Gál YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.