Kati-Patika – Gyógynövények és természetgyógyászat

Kati-Patika – Gyógynövények és természetgyógyászat magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

"A természet varázsát ontja bőven:a fűben a fában és a kőben. Ó, nincs a földön oly silány anyag, mely így vagy úgy ne szolgálná javad." (Shakespeare) A Kati-Patika gyógynövényes oldal, azoknak az érdeklődőknek nyújt érdekes órákat, akiket érdekel a körülöttünk lévő gyógynövények, teák, főzetek, s minden olyan titkok, érdekességek, amelyeket a saját konyhánkban mi is elkészíthetünk. A Kati-Patika egy olyan műhely, ahol újra megtapasztalhatjátok a közös gondoskodás erejét, ahol újra megtanulhatjátok a régmúlt idők gyógyító praktikáit, s ahol ti is gyógyítókká válhattok.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 1360
Megtekintések 302058
Átlagnézettség (átlag) 6427.0
Videók 47
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Kati-Patika – Gyógynövények és természetgyógyászat jelenleg 1360 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1064. helyezett a hazai YouTuberek között. 47 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 302058 körul van. A videóit, átlagosan 6427.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Kati-Patika – Gyógynövények és természetgyógyászat YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.