BeautyJunkieHU

BeautyJunkieHU magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

YouTube Csatorna Leírása

A www.beautyjunkie.hu blog 2010-ben kizárólag beauty témában indult, de hamar kiderült, hogy emellett rengeteg dologról írnék szívesen, illetve a videózást tekintve bőven van mondandóm. A szépségápolás mellett ugyanúgy érdekel a divat, imádok utazni, szeretek fényképezni, próbálok egészségesen élni és sportolni, szeretek új helyeket kipróbálni, finomakat enni, millió sorozatot nézek, imádok pizsamában xboxozni a hétvégén és közben igyekszem az életemet a megfelelő mederben terelgetni. Éppen ezért a Beauty Junkie számomra inkább mindannak a gyűjteménye, amit valamiért szeretek. Legyen az egy parfüm, ruha, film vagy egy recept. :)

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 10000
Megtekintések 1052881
Átlagnézettség (átlag) 5915.0
Videók 178
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

BeautyJunkieHU jelenleg 10000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 733. helyezett a hazai YouTuberek között. 178 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 1052881 körul van. A videóit, átlagosan 5915.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

BeautyJunkieHU (@pekarmagdi) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1571. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: BeautyJunkieHU YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.