Polly Channel

Polly Channel magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🎞 | YouTube | Manager: adam_horvath@nuheadzmanagement.com Ha úgy gondolod, hogy megérdemlem, szavazz rám!💞⤵️

Influencer Marketing Kategóriák

fashion

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Polla vagyok, másik csatornámon ismerve Ancsa, ha esetleg érdekel titeket a véleményem vagy a mindennapi tevékenységem, akkor tarts velem és iratkozz fel! :) A csatorna fő témája a tini problémák, kérdések boncolgatása. Igyekszem segíteni a saját átélt tapasztalataim alapján a tiniket. Természetesen találsz majd könnyed napi vlogokat és más szórakoztató videókat, amely a kikapcsolódásban próbál segíteni. Tarts velem és iratkozz fel :) Itt is követhettek engem: Instagram https://www.instagram.com/k.polla/ Facebook hivatalos oldal: https://www.facebook.com/PollaOfficial/?ref=bookmarks Facebook (magán): https://www.facebook.com/polla.korcsonyei

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 424000
Megtekintések 90116196
Átlagnézettség (átlag) 381848.0
Videók 236
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Polly Channel jelenleg 424000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 34. helyezett a hazai YouTuberek között. 236 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 90116196 körul van. A videóit, átlagosan 381848.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Polly Channel (@kp.polly) magyar influencer, aki jelenleg 607626 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 14. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Polly Channel YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.