Tindigo Szépségreceptek

Tindigo Szépségreceptek magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Bőrápolási tanácsadás Magyar, magas hatóanyagtartalmú kozmetikai márka. Illat-, alkohol- mentes és vegán termékek, CF #tindigo Nézz be ide: @ilditajti

Influencer Marketing Kategóriák

beauty

YouTube Csatorna Leírása

Tajti Ildikó vagyok, alias Tindigo, és Te most az én profi bőrápolási csatornámon jársz. Mindent, amit a bőrápolásról mondok, tudományos kutatások bizonyítják, fő forrásuk kozmetikai vegyész fórumok, könyvek, és blogok. Ha eleged van abból, hogy semmi sem használ, és már csalódtál olcsó és drága kozmetikumban egyaránt, itt a helyed! Tanuld meg helyesen ápolni a bőrödet, és élvezd az új arcodat smink nélkül is akár! :-) Még több hasznos tanácsért nézz be a blogomra is! www.szepsegreceptek.hu

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 13300
Megtekintések 970118
Átlagnézettség (átlag) 5053.0
Videók 192
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Tindigo Szépségreceptek jelenleg 13300 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 668. helyezett a hazai YouTuberek között. 192 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 970118 körul van. A videóit, átlagosan 5053.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Tindigo Szépségreceptek (@tindigo) magyar influencer, aki jelenleg 8238 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2341. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Tindigo Szépségreceptek YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.