Aida vagyok

Aida vagyok magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🎮 YT aidavagyok 🇭🇺 🇯🇵 私は日本語を勉強しています。 🎁 MCSHOP https://mcshop.hu/aidavagyok_ 💌 aidavagyok.business@gmail.com 📬

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Aida vagyok. 🤗 Jöhet a játék MINDEN mennyiségben, figyeld a shortsokat, videókat és élő adásokat, mert itt nálam aztán MINDEN is van! Érezd jól magad! 😎 🎀 Hajgumijaim 🎀 - https://zsdav.shop/ 💡 Támogasd a következő projektem 💡 - https://streamelements.com/aidavagyok/tip 🎲 Dice Dreams 🎲- https://get.dicedreams.com/Y6nv/ifi1dqjt 🤗 Support A Creator Code 🤗 - AIDAVAGYOK 🎮 G2A.hu 🎮 - https://www.g2a.com/n/aidavagyok 🎙️ Twitch 🎙️ - https://www.twitch.tv/aida_vagyok 🛒 MC shop 🛒- https://mcshop.hu/aidavagyok_ 💬 Partner DISCORD szerver 💬 - aida vagyok 📸 Instagram 📸 - @aidavagyok 🎥 SUB 🎥 ha szeretnél. 🎵 Epidemic 🎵 - https://www.epidemicsound.com/referral/151odu/, ezzel támogatva engem és a csatornám.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 71500
Megtekintések 16338624
Átlagnézettség (átlag) 18154.0
Videók 900
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Aida vagyok jelenleg 71500 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 304. helyezett a hazai YouTuberek között. 900 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 16338624 körul van. A videóit, átlagosan 18154.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Aida vagyok (@aidavagyok) magyar influencer, aki jelenleg 20896 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1532. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Aida vagyok YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.