Kriszta Kertesz

Kriszta Kertesz magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Ayurvédikus wellness terapeutaként és kozmetikusként kedvenc témáim a természetes szépségápolás, az ayurvéda, az egészséges, tudatos életmód, de a csatornán más inspirációkat is találtok, amelyek segítségével könnyebben elindulhattok ezen az úton. A célom egy olyan interaktív közösség létrehozása itt a csatornán, amelynek tagjai kölcsönösen segítik egymást az életmódváltásban. Ha a fenti témákban segítségre van szükségetek, írjatok bátran a videók alatt kommentben!!! A blogomon még több érdekességet találhattok: www.greenveda.hu Ölelés: Kriszta CSATLAKOZZ TE IS KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ! Kövesd az oldalt az INSTAGRAMON is. www.instagram.com/kriszta.kertesz

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 8460
Megtekintések 598483
Átlagnézettség (átlag) 5926.0
Videók 101
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Kriszta Kertesz jelenleg 8460 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 764. helyezett a hazai YouTuberek között. 101 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 598483 körul van. A videóit, átlagosan 5926.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Kriszta Kertesz YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.