Inspirációk Csorba Anitától

Inspirációk Csorba Anitától magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Csorba Anita vagyok, célom a gyermekek kreativitásának fejlesztése, mert hiszem, hogy ezzel hozzájárulhatok a sikeresebb és boldog felnőtt életükhöz. 13 éve készítek digitális tartalmakat a gyerekeknek, hogy alkotásra, kikapcsolódásra, és minőségi idő eltöltésére inspiráljam őket. Több, mint 800 videó elérhető csatornámon, így biztosan mindenki megtalálhatja azt az ötletet, ami megmozgatja a kreatív izmait. MÉG TÖBB INSPIRÁCIÓT ITT TALÁLSZ: Inspirációk Magazin: http://bit.ly/2BgC4Tr Merj alkotni youtube csatornára (még több alkotás): http://bit.ly/2EdYpiZ FACEBOOK: http://facebook.com/inspiraciok INSTAGRAM: @csorbaanita @az_inspibox @inspiraciok TIK TOK: tiktok.com/@csorbaanita CÉGEK RÉSZÉRE Szívesen népszerűsítenéd márkádat kreatív tartalmainkon keresztül? Együttműködési kéréseddel az info@csorbaanita hu címen tudsz velünk kapcsolatba lépni.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 246000
Megtekintések 60194569
Átlagnézettség (átlag) 68481.0
Videók 879
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Inspirációk Csorba Anitától jelenleg 246000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 100. helyezett a hazai YouTuberek között. 879 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 60194569 körul van. A videóit, átlagosan 68481.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Inspirációk Csorba Anitától YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.