Karin Dragos

Karin Dragos magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

♡ content creator ♡ karindragos@gmail.com ♡ makeup & coffee lover ♡ NYX HU Face Awards winner ♡ Glamour WOTY winner ♡ NEW VID💫

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok és üdvözöllek Titeket a csatornámon! Leginkább beauty vonalon készítek tartalmakat hétről hétre, de vlogokkal, illetve különféle aktuális lifestyle témákkal is jelentkezem. Célom megmutatni és átadni a saját tippjeimet, trükkjeimet azért, hogy segíthessek Nektek elsajátítani a sminkelés technikáit. Bízom abban, hogy a videóim elnyerik a tetszéseteket és visszatérő nézőim lesztek. Jó videónézést kívánok! ♥ Sok puszi, Karin ♥ E-mail: karindragos@gmail.com címen ♥ Instagram: http://instagram.com/karindragos ♥ TikTok: https://www.tiktok.com/@karin_dragos

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 165000
Megtekintések 23979850
Átlagnézettség (átlag) 56959.0
Videók 421
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Karin Dragos jelenleg 165000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 158. helyezett a hazai YouTuberek között. 421 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 23979850 körul van. A videóit, átlagosan 56959.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Karin Dragos (@karindragos) magyar influencer, aki jelenleg 129179 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 234. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Karin Dragos YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.