EszterVirág

EszterVirág magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

♡ Házigazda: @libikokapodcast ♧ Amikor dolgozom: @comfortingsoul ↓Írások & YouTube csatorna: Perspektíva

YouTube Csatorna Leírása

Szia! Eszter vagyok, és minden érdekel, ami: ❭ mentális egészség, ❭ fenntarthatóság & tudatosság, ❭ kiégés nélküli kreativitás, ❭ önismeret, ❭ könyvek & filmek, ❭ megosztó témák boncolgatása, és még jó sok minden. Minden hétvégén új videót találsz a csatornán (ha pedig úgy adódik, többet is, márpedig gyakran úgy adódik)! Csodaszép napot!

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 18700
Megtekintések 2155122
Átlagnézettség (átlag) 17665.0
Videók 122
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

EszterVirág jelenleg 18700 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 598. helyezett a hazai YouTuberek között. 122 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 2155122 körul van. A videóit, átlagosan 17665.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

EszterVirág (@_eszter_virag_) magyar influencer, aki jelenleg 2511 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2703. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: EszterVirág YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.