Alexa Kiss

Alexa Kiss magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

korrektív tréner / személyi edző @leierfitwellclub TEAM @myproteinhu AWorkout online HIIT🫶🏻 Myprotein kedvezményes link:

Influencer Marketing Kategóriák

beauty

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Alexa vagyok, és ez a virtuális világ a hobbim, ahol leginkább mit ettem ma, chit chat, beauty, outfit és sok-sok más fajta videóval találkozhattok. E-mail : Beauty.bee1207@gmail.com Facebook : AlexaKiss Instagram : alexxandrakiss

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 82500
Megtekintések 10670791
Átlagnézettség (átlag) 47851.0
Videók 223
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Alexa Kiss jelenleg 82500 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 285. helyezett a hazai YouTuberek között. 223 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 10670791 körul van. A videóit, átlagosan 47851.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Alexa Kiss (@alexxandrakiss) magyar influencer, aki jelenleg 89022 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 383. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Alexa Kiss YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.