Luca Sára Világa

Luca Sára Világa magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

"...Sajnos napról napra így változik ó az ízlésem" @poch_.dora_ @fanni_gyuris @kinga_kovecses

YouTube Csatorna Leírása

A csatornámon megtalálhatsz minden érdekességet, ami engem érdekel és remélhetőleg Téged is érdekelni fog! :) Van egy külön Süssünk - Főzzünk rovat, ahol kaja és recept ötletek lesznek. Szeretnék egy suli rovatot is, ami nem csak tanulásról, hanem minden sulis témát érinteni fog. Ezen kívül lesz minden izgalmas, kihívásos és nyaralós, hétköznapos, csajos, fiús téma. Várom a feliratkozásaitokat és téma javaslataitokat! Ne felejts el feiratkozni! ITT https://www.youtube.com/channel/UCIzk-_RWF2z2lmvsqfP_XsA?sub_confirmation=1 Luca Sára Világa :)

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 36932
Megtekintések 63
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 63
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Luca Sára Világa jelenleg 36932 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 434. helyezett a hazai YouTuberek között. 63 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 63 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Luca Sára Világa (@luca__sara) magyar influencer, aki jelenleg 880 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2779. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Luca Sára Világa YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.