Negiluy

Negiluy magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Sminkelek, macskázom, dekorálok. Dekort vennél? @negisbox 💕 PR/Collab: negiluy@gmail.com 🐱@zsetonthecat Új videó/blogpost:

Influencer Marketing Kategóriák

beauty

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Kitti vagyok, a Negiluy blog és YouTube csatorna szerzője. Minden érdekel, ami szép és kreatív, ennek szellemében kezdtem el írni és videózni is. Minden elfér ezen a csatornán, ami érdekel; leginkább sminkek, kencék, de sok kreatív ötletet is szeretnék megosztani veletek.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 6740
Megtekintések 586627
Átlagnézettség (átlag) 3937.0
Videók 149
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Negiluy jelenleg 6740 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 804. helyezett a hazai YouTuberek között. 149 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 586627 körul van. A videóit, átlagosan 3937.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Negiluy (@negiluy) magyar influencer, aki jelenleg 5223 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2615. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Negiluy YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.