Nessaj FC

Nessaj FC magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Közepesen ismert videós, professzionális influencer, kezdő családapa! 🐧 #PINGVINEK

YouTube Csatorna Leírása

Közepesen ismert videós, professzionális influencer, kezdő családapa! 🐧 #LGJBBVDS 👕 Pingvin Shop ► https://bit.ly/nessaj 🎮 Twitch ► https://twitch.tv/fyrexxx 📸 Instagram ► https://instagram.com/nessajkek 💜 TikTok ► https://tiktok.com/@nessaj_official 🐦 Twitter ► https://twitter.com/nessajthelol 💬 Discord ► https://discord.gg/nessaj 📘 Facebook ► https://fb.com/nessajthelol 📬 Business ► https://www.nessaj.tv Köszönöm, ha a videóimat lájkolod és hagysz egy építő hozzászólást a feliratkozás után! 👇

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 200000
Megtekintések 38101239
Átlagnézettség (átlag) 107936.0
Videók 353
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Nessaj FC jelenleg 200000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 127. helyezett a hazai YouTuberek között. 353 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 38101239 körul van. A videóit, átlagosan 107936.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Nessaj FC (@nessajkek) magyar influencer, aki jelenleg 284632 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 79. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Nessaj FC YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.