NightParrot

NightParrot

NightParrot magyar Youtuber.

YouTube Ranglista Helyezések

Youtube Csatorna Bemutatkozás

Üdvözöllek! Én egy egyszerű srác vagyok aki videókat vág hobbiként. Az álmom mindig is az volt, hogy egy galaktikus szintű uralkodó legyek. Ha nekem ez nem is válik valóra, remélem egy alternatív világban lévő NightParrotnak ez megadatik Rövid ismertető a YouTube-os tevékenységemről: Ami eszembe jut csinálom, az én fura ám vicces stílusomban. ------------------------------------------------------ Gy.I.K 1.Lesznek még animációk? -Ha lesz kedvem szivesen csinálok 2. Miért pont NightParrot? -Mivel szeretem a papagájokat, és a Parrot névhez kellett még valami, és jött az ötlet, hogy legyen Night 3. Furry vagy? -Nem, és aki lemerészeli ezt írni azt bannolom! 4. Mennyi idős vagy? -15 ------------------------------------------------------

Közösségi Média Wiki:

Instagram:

Nincs infó

Snapchat:

Nincs vagy nem publikus

Youtube Statisztikák

Feliratkozó
Videómegtekintés
Like/Videó
Videó
Kiemelt videó:
Hasonló Youtube Sztárok:

Összegzés (YouTube):

NightParrot jelenleg feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel . helyezett a hazai YouTuberek között. videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége körul van. Átlagosan naponta oszt meg új videót, melyeket átlagban alkalommal lájkolnak és alkalommal kommentelnek a felhasználók.

Csatorna

Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek


Kép forrása: NightParrot Youtube Csatorna

Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.


Irány az Instagram toplisták!
Irány a Youtube toplisták!
Irány a videó toplisták!

InfluencerKereső

2017-2020, influencerkereso.hu