Takacs_Norie

Takacs_Norie magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Miben ért egyet minden nő a világon? Szép bőrt, üde arcot, dús hajat és egészséges körmöket szeretnénk. Erre keresem hétről hétre a megoldást! Legyünk együtt egyre jobb nők :) A blogom neve, hogyan legyek jónő? Így találtok Facebookon. Az jóval előtt indult, így ott már több, mint 220 000 vagyunk. A kezdetektől mostanáig több mint 1000 videót készítettem főként szépségápolás, mozgás és egészséges életmód témakörében. Ha tetszenek a videóim, iratkozzatok fel! Szeretettel, Nóra

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 24000
Megtekintések 4144255
Átlagnézettség (átlag) 9419.0
Videók 440
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Takacs_Norie jelenleg 24000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 540. helyezett a hazai YouTuberek között. 440 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 4144255 körul van. A videóit, átlagosan 9419.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Takacs_Norie YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.