FITvideo

FITvideo magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Szeretnél formába lendülni? Fogynál? Jobb kondira vágysz? Megőriznéd az alakod? Izgalmas podcast-eket hallgatnál? Nem is járhatnál jobb helyen! A FITvideo.hu 2010 óta a hatékony otthoni edzés platformja. Videótárunkban mindent megtalálsz, ami mozgás: alakformálás, fogyás, erősítés, mindezt profi edzők irányításával, akik nem csak motiválnak, de a gyakorlatok helyes kivitelezésére is megtanítanak. Az edzésvideókból összeállíthatod saját edzésterved, de célodnak megfelelően az ajánlott edzéseket követve is formálódhatsz, fogyhatsz, erősödhetsz. FITvideo – eddz bárhol, bármikor! https://www.fitvideo.hu/ Együttműködés: marketing@fitvideo.hu

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 2530
Megtekintések 2968603
Átlagnézettség (átlag) 17992.0
Videók 165
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

FITvideo jelenleg 2530 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 975. helyezett a hazai YouTuberek között. 165 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 2968603 körul van. A videóit, átlagosan 17992.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: FITvideo YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.