ZsGames

ZsGames magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Üdv! Zsömi vagyok ❤🥰 twitch.tv/zsgamesplay

Influencer Marketing Kategóriák

gaming

YouTube Csatorna Leírása

2019 Szeptember A csatorna jellege Archívummá változott , youtubeos tartalom már nem érkezik, csak a jelenleg Twitchen streamelt anyagok egy része kerül át ide! Twitch: https://www.twitch.tv/zsgamesplay ZsGames Üdv Zsömi vagyok, imádok játszani és videókat készíteni a ti, és a magam szórakoztatására. Ha csatlakozol ebbe a csapatba, ígérem nem jársz rosszul :) A videók némelyike szókimondó nyelvezetet tartalmaz, ezért felelősséget nem vállalok :) #zsömivót

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 47100
Megtekintések 6369716
Átlagnézettség (átlag) 3386.0
Videók 1881
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

ZsGames jelenleg 47100 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 390. helyezett a hazai YouTuberek között. 1881 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 6369716 körul van. A videóit, átlagosan 3386.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

ZsGames (@zsgames) magyar influencer, aki jelenleg 5151 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2619. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: ZsGames YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.