Vekszi Világa

Vekszi Világa magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Viki vagyok és minden témában csinálok videókat amit egy lányt érdekelhet. Legyen az tag, haul, unboxing, kihívás, DIY, stb... De őszintén beszélni sem félek nektek dolgokról. Ha megtetszett a csatornám és a videóim és nem szeretnél lemaradni a következőről sem, akkor iratkozz fel! Ne feled a nevem mellett lévő kis csengőt is be nyomni. :DD

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 13000
Megtekintések 201388
Átlagnézettség (átlag) 4912.0
Videók 41
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Vekszi Világa jelenleg 13000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 672. helyezett a hazai YouTuberek között. 41 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 201388 körul van. A videóit, átlagosan 4912.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Vekszi Világa (@vekszi_vilaga) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2759. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Vekszi Világa YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.