krisztina531

krisztina531 magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Ömer Demir (Engin Akyürek) a fiatal nyomozó, tanítónő jegyesével Sibel-el az esküvőjüket tervezgeti. Mindeközben Elif Denizer (Tuba Büyüküstün), egy gazdag mágnás középső lánya, aki ékszertervezőként Rómában dolgozik, hazalátogat a családjához Isztambulba. Egy éjszaka két holttestet találnak egy autóban és a két fiatal élete innentől összefonódik. Lélegzetelállító történet rejtélyekről, eltűnt gyémántokról és szerelemről. 54 részes török romantikus-, akció-, dráma sorozat magyar felirattal 2014-2015 között volt látható a török ATV csatornán hetente 1 rész. 2016. szeptember 07-től magyar felirattal, eredeti nyelven (török), hetente 1 részt (2-2és fél órás) fordítottam és töltöttem fel a youtube csatornámra. 2017. nyarától szinkronizálva napi 40 perces részekben az Izaura tv adja. A sorozatról további információ a 'Török hírességek - Hungarian Fan Club' facebook oldalon található. https://www.facebook.com/TorokHiressegekHungarianFanClub/?fref=ts

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 7430
Megtekintések 5780160
Átlagnézettség (átlag) 97969.0
Videók 59
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

krisztina531 jelenleg 7430 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 791. helyezett a hazai YouTuberek között. 59 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 5780160 körul van. A videóit, átlagosan 97969.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: krisztina531 YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.