Kovács Ramóna

Kovács Ramóna magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🎥 Lifestyle vlogger 💪 Személyi edző, aerobik oktató 🤰🏻Fitmummy pre- és posztnatal tréner 🏅18 év versenyaerobik sportmúlt ⭐@koviramiprogram

YouTube Csatorna Leírása

Szia! Rami vagyok, köszöntelek a csatornámon! :) Tarts velem minden videóban ha érdekel hogyan tudsz egészségesen, fitten és boldogan élni pörgős családi mindennapok mellett. A csatornámon nemcsak a hétköznapjainkat követheted végig vlogvideókban, de sok finom receptet, utazási élményt, tippeket és edzős videókat is megosztok veled! Célom, hogy minél több embert segítsek az egészséges, hosszútávon fenntartható életmódra vezetni úgy, hogy közben minden apró pillanatot élvezünk! Iratkozz fel, kapcsold be a csengőt és gyere tarts velünk, izgalmas videók várnak rád!

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 238000
Megtekintések 39875135
Átlagnézettség (átlag) 210980.0
Videók 189
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Kovács Ramóna jelenleg 238000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 104. helyezett a hazai YouTuberek között. 189 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 39875135 körul van. A videóit, átlagosan 210980.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Kovács Ramóna (@kovirami_fit) magyar influencer, aki jelenleg 271427 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 75. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Kovács Ramóna YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.