Czene Kitti

Czene Kitti magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

🖥Content Creator l i f e s t y l e f a s h i o n & b e a u t y 💌 kitti.czene@gmail.com ⬇ YOUTUBE ⬇

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok♡ Már több mint fél éve heti szinten gyártom Nektek a tartalmakat, ide a Youtube csatornámra. Főbb témáim a lifestyle, divat és szépségápolás, de ezek mellett több izgalmas témát is érintek. Amennyiben érdekes lehet számodra a csatornám, mindenképp csatlakozz hozzám, és ne felejts el feliratkozni, hogy az elsők között értesülj az új videókról! :) Kitti, INSTAGRAM: https://www.instagram.com/czenekitti/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/Fashi0nSoul/ BLOG: http://www.fashi0nsoul.com/ ---------- EMAIL ---------- kitti.czene@gmail.com

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 32200
Megtekintések 2282868
Átlagnézettség (átlag) 25086.0
Videók 91
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Czene Kitti jelenleg 32200 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 461. helyezett a hazai YouTuberek között. 91 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 2282868 körul van. A videóit, átlagosan 25086.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Czene Kitti (@czenekitti) magyar influencer, aki jelenleg 12033 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 2001. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Czene Kitti YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.