Alexy Vivien

Alexy Vivien magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

missing

Influencer Marketing Kategóriák

beauty fashion

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok Szépségeim! ♡ Karácsonyi kollekciónk: https://ramistreet.com/collections/mybodymyway Alexy x Moodia illatosító: https://moodia.hu/product-category/alexy-vivien/https://ramistreet.com/ Remélem tudok egy kis vidámságot és egy kis inspirációt csempészni a mindennapjaitokba :) SZÉPSÉGÁPOLÁS - DIVAT - ÉLETMÓD ♥ Itt iratkozz fel: https://goo.gl/pq6n4M ♥ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/alexyvivilifestyle/ ♥ FACEBOOK: https://www.facebook.com/alexyvivenlifestyle/

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 93400
Megtekintések 18841469
Átlagnézettség (átlag) 40607.0
Videók 464
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Alexy Vivien jelenleg 93400 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 264. helyezett a hazai YouTuberek között. 464 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 18841469 körul van. A videóit, átlagosan 40607.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Alexy Vivien (@alexyvivilifestyle) magyar influencer, aki jelenleg 0 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 394. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Alexy Vivien YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.