Glamify HU

Glamify HU magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

👩‍👧‍👦mother 💄makeup & fashionaddict 💋vlogger 👉🏻Facebook: glamify.hu 💗 New video 👇🏻

YouTube Csatorna Leírása

Szia, üdvözöllek az oldalamon! A nevem Krisztina, elmúltam 30, van egy lányom, Szofi és egy fiam, Nimród :) Videókat készítek életmód, anyaság, szépségápolás témákban. Ha ezek érdekelnek, akkor jó szemezgetést! 😉 Glamify beauty blog: https://www.youtube.com/channel/UCbfrSDmvz6e7Wt0PwMOjj2Q Facebookon is megtalálsz: https://www.facebook.com/glamify.hu Instagram: https://instagram.com/glamify.hu/ Pinterest: https://hu.pinterest.com/glamifyhu/ Snapchat: glamify.hu Email: msg@glamify.hu 7607

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 30300
Megtekintések 6473896
Átlagnézettség (átlag) 20231.0
Videók 320
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Glamify HU jelenleg 30300 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 482. helyezett a hazai YouTuberek között. 320 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 6473896 körul van. A videóit, átlagosan 20231.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Glamify HU (@glamify.hu) magyar influencer, aki jelenleg 13507 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1900. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Glamify HU YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.