Anzsy konyhája

Anzsy konyhája magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Ha most találkozol velem először, akkor bemutatkozom. Anzsy vagyok és imádok főzni, sütni. Ezt a YouTube csatornát azért indítottam, mert szeretném megismertetni és megszerettetni az emberekkel a főzést és a sütést illetve bevezetni ebbe a csodálatos világba a következő generációkat is. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek is megismerjék a konyha világát. Segít, hogy önállóbbak legyenek és sok más területen is sokat tesz a fejlődésükhöz. Szeretném továbbá megmutatni, hogy ez a két tevékenység egyáltalán nem bonyolult. Megfelelő útmutatással és gyakorlással bármit elérhet az ember. Amennyiben úgy érzed, hogy a látott videók egy amatőr videóstól származnak, jól érzed. Mögöttem semmilyen csapat nem áll, nem végzi el helyettem a munkát. Én saját magam veszem fel, vágom meg és töltöm fel a videóimat.

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 70200
Megtekintések 10626152
Átlagnézettség (átlag) 21775.0
Videók 488
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Anzsy konyhája jelenleg 70200 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 308. helyezett a hazai YouTuberek között. 488 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 10626152 körul van. A videóit, átlagosan 21775.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Anzsy konyhája YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.