Kicsomi

Kicsomi magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Tartsatok velünk hétről-hétre, és fedezzük fel együtt a legmenőbb, legtrendibb, legvagányabb játékokat! Plüssfigurák, társasjátékok, szuperhősök, kreatív játékok, és minden, amit csak el tudsz képzelni! Minden héten új videóval jelentkezünk! Kicsomi kapcsolat: kicsomichannel@kedd.net Weboldal: http://kicsomi.hu/ TikTok: https://www.tiktok.com/@kicsomi_official Facebook: https://www.facebook.com/kicsomi Instagram: https://www.instagram.com/kicsomi/?hl=hu Ne felejts el feliratkozni, hogy mindig értesülj az újdonságokról! Továbbá: Látogass el a KEDD csatornájára: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=keddanimation

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 299000
Megtekintések 181841295
Átlagnézettség (átlag) 210953.0
Videók 862
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Kicsomi jelenleg 299000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 70. helyezett a hazai YouTuberek között. 862 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 181841295 körul van. A videóit, átlagosan 210953.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Kicsomi YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.