Norina Szabó

Norina Szabó magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

HU/SK ◼️ Social Media Manager ✨ ◼️ Traveller 🌏 ◼️ Lawyer 🎓 ◼ Photographer 📸 @norinahella_photography 📧 Collab: szabonorina@gmail.com

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Legyetek üdvözölve a csatornámon! Norina vagyok és imádok videózni, videót szerkeszteni! Szeretem az ötletes dolgokat, a szépségápolást és a divatot is, ezekkel találkozhatsz a videóimban is! Legnagyobb szenvedélyem a fotózás, és most már a videózás is. Less be hozzám,és ha tetszett, akkor mindenképp jelezd nekem! :) Bármilyen kérdésed van, keress bátran! :)

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 1880
Megtekintések 23106
Átlagnézettség (átlag) 3851.0
Videók 6
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Norina Szabó jelenleg 1880 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1021. helyezett a hazai YouTuberek között. 6 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 23106 körul van. A videóit, átlagosan 3851.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Norina Szabó (@norinahella) magyar influencer, aki jelenleg 24480 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 1255. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Norina Szabó YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.