Polly Games I A&A I

Polly Games I A&A I magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Influencer Marketing Kategóriák

gaming

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! 2013-ban indítottuk ezt a csatornát barátnőmmel Anettel. Akkoriban nem fedtem fel eredeti nevemet, ezért az Ancsa becenevet használtam és így lett a csatornánk neve Anett és Ancsa. Azonban sok év közös munka után Anett úgy döntött mást szeretne csinálni, így az Anett&Ancsa hivatalosan 2019-ben befejeződött. Természetesen folytattam a videók készítését és mai napig gameplay videókat gyártok rá. Hivatalosan 2021-re a csatorna Polly Games I A&A I néven fog tovább futni. A Minecraft játék van fő előtérben, de igyekszem szépen lassan a nézőim kívánatára más játékokkal is játszani! Ahol elérsz: Másik Youtube csatornám Polly Channel: https://www.youtube.com/channel/UC_3loac0bwdMclOf9CujyDg Instagram oldalam: https://www.instagram.com/kp.polly/?hl=hu Webshopom: https://poffe.hu/ - használd a Polly5 kódot 5% kedvezményért, és ajándék dedikált köszönőkártya! POFFE Instagram oldal: https://www.instagram.com/mypoffe/ Üzleti megkeresés esetén: korcsonyei.polly@gmail.com

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 377000
Megtekintések 177988398
Átlagnézettség (átlag) 212905.0
Videók 836
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Polly Games I A&A I jelenleg 377000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 47. helyezett a hazai YouTuberek között. 836 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 177988398 körul van. A videóit, átlagosan 212905.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Polly Games I A&A I YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.