RICO

RICO magyar zenész, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

new song soon

YouTube Csatorna Leírása

RICO az INSTAGRAM-ON: https://instagram.com/rico_goldsoulrecords/ INFÓ ÉS FELLÉPÉSSZERVEZES: ericeo90(@)gmail.com GOLD SOUL WEBSHOP: http://goldsoul.hu/ RICO a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/90RICO RICO a DIGITÁLIS STORE-okban: http://rico.lnk.to/rico (iTunes, Apple Music, Deezer, Spotify, Google Play) GSR FACEBOOK: https://www.facebook.com/goldsoulrecords

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 208915
Megtekintések 66
Átlagnézettség (átlag) 1.0
Videók 66
Összegzés (YouTube):
Kategória: Zenészek, zenei csatornák

RICO jelenleg 208915 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 120. helyezett a hazai YouTuberek között. 66 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 66 körul van. A videóit, átlagosan 1.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

RICO (@ricogoldsoul) magyar influencer, aki jelenleg 119998 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 263. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: RICO YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.