Szomszédnéni Produkciós Iroda

Szomszédnéni Produkciós Iroda magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat 2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs. Ők a Showder Klub és a Comedy Centrál bemutatja tévéműsorok állandó fellépői, a Dumaszínház tagjai, valamint az Erdélyi Humorfesztivál, a régió legnagyobb humor-rendezvényének az ötletgazdái és szervezői. 2011-ben megkapják a Magyar Rádió „humoroszkárját" a Bon Bon díjat, 2014-ben pedig a Karinthy-gyűrűt. A duó csatornáján heti rendszerességgel, minden szombaton kerülnek fel tartalmak. Iratkozzatok fel a csatornára és kövessetek minket!

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 206000
Megtekintések 72569887
Átlagnézettség (átlag) 362849.0
Videók 200
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Szomszédnéni Produkciós Iroda jelenleg 206000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 122. helyezett a hazai YouTuberek között. 200 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 72569887 körul van. A videóit, átlagosan 362849.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Szomszédnéni Produkciós Iroda YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.