zsDav

zsDav magyar Youtuber, vlogger, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

Instagram Profil Bio

Szevasztok! Én vagyok mr. Zsidike! :3 #zsdav #videos

Influencer Marketing Kategóriák

gaming

YouTube Csatorna Leírása

Sziasztok! Én ZsDav vagyok és IMÁDOM a Minecraftot! Ha te is szereted, akkor itt a helyed! Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere. ------------------------------------------------------------------------------------------ 💎 TERMÉKEK: http://bit.ly/29e1Pau ------------------------------------------------------------------------------------------ MÁS CSATORNÁIM: 🦊 Vlog csatorna - https://www.youtube.com/c/vlogdav 🎮 Gameplay csatorna - https://www.youtube.com/user/zsdavjustgaming ------------------------------------------------------------------------------------------ ELÉRHETŐSÉGEK: 🔥 FACEBOOKOM - https://www.facebook.com/Zsidike/ 🔥 INSTAGRAM - https://www.instagram.com/zsidakovits_david/ 🔥 ASK.FM - https://ask.fm/ZsDavreal 🔥 ÖDÖN FACEBOOK - https://www.facebook.com/odonmalac/ ------------------------------------------------------------------------------------------

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 569000
Megtekintések 336992715
Átlagnézettség (átlag) 145632.0
Videók 2314
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

zsDav jelenleg 569000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 21. helyezett a hazai YouTuberek között. 2314 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 336992715 körul van. A videóit, átlagosan 145632.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

zsDav (@zsidakovits_david) magyar influencer, aki jelenleg 106538 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 314. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: zsDav YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.