Viktória Klára

Viktória Klára magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

"Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet, nem eresztjük el egymás kezét" Alexandra Penney A szerelmet a földön túlról hozza magával az ember, ezért nevezik szentnek ezt az érzelmet. Bizony a földön csodaszámba megy az, ha valaki biztosan rátalál a párjára. Az igazira, akivel lelkében és testében ugyanegy, akiket, a példaszó szerint, egymásnak teremtett a nagy természet. Ezért olyan kevés a boldog házasság. Ezért jár az emberek legnagyobb része szerelem nélkül végig a világon. Szerelem! Az igazi szerelmet csak a nagyon kiválasztottak ismerik. Krúdy Gyula "Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!" "Boldogság az, ha amit gondolsz, amit mondasz, és amit teszel, összhangban vannak egymással." Mahatma Gandhi "Csak akkor lehetünk mindannyian együtt boldogok, ha önmagunkból azt ajándékozzuk, amire a másiknak szüksége van." Gilbert le Mouel

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 460
Megtekintések 87965
Átlagnézettség (átlag) 1692.0
Videók 52
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Viktória Klára jelenleg 460 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1168. helyezett a hazai YouTuberek között. 52 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 87965 körul van. A videóit, átlagosan 1692.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Viktória Klára YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.