Farkas Timii

Farkas Timii Magyarország egyik legnépszerűbb női Youtubere és Instagram sztárja. A Z generációs fiatalok között általánosan közismert. Az InfluencerKereső TOP 100-as Youtube videó rangsorán jelenleg övé a legnézettebb 2019-es vlog videó a hazai női vloggerek között. Közvetlen stílusa miatt imádják a követői, amelynek köszönhetően az egyiklegaktívabb rajongó táborral rendelkezik a magyar közösségi médiában. Videós tartalmai között egyaránt találhatóak beauty videók, könnyedebb humoros tartalmak és mélyebb, beszélgetős videók is. Minden újonnan feltöltött videója felkerül a hivatalos Youtube toplistára. Profi hozzáállásának és kiemelkedő kommunikációs készségének köszönhetően, gyakorlatilag bármilyen marketing üzenetet át tud adni a követőinek, ezáltal hirdetésre kiemelten ajánlott.

Instagram Profil Bio

📩 farkas.tymea@gmail.com 📍 23 | BUDAPEST 🇭🇺 ✈️🌴📸📱👩🏻‍💻 👯‍♀️🏠🖤🧘🏻‍♀️🎗️

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 267000
Megtekintések 6478198
Átlagnézettség (átlag) 185091.0
Videók 35
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Farkas Timii jelenleg 267000 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 88. helyezett a hazai YouTuberek között. 35 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 6478198 körul van. A videóit, átlagosan 185091.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Összegzés (Instagram):

Farkas Timii (@farkas_timii) magyar influencer, aki jelenleg 414301 Instagram követővel rendelkezik, amivel a követők szerinti ranglistán a 29. helyet foglalja el az összesített toplistán.

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Farkas Timii YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.