Lerni

  • Lerni 1060 feliratkozó
Lerni magyar Youtuber, a közösségi médiában aktív influencer. Instagram profillal rendelkezik.

YouTube Csatorna Leírása

Sok Nintendo live stream, egy kevés PC-s körettel! :) A csatorna 2013 óta él, de 2016 február végén kezdtem el az élő adásokkal foglalkozni. Üdv! Lerni vagyok, egy kenguru mániás Nintendo streamer Kecelről. :) 2016-ban kezdtem el a streameléssel foglalkozni YouTube-on, pár évig áttértem Twitchre, most viszont úgy döntöttem, újra itt folytatom tovább! Ha szereted a régi és az új Nintendo játékokat, nálam mindenre számíthatsz az NES-től kezdve a Super Nintendon és az N64-en keresztül egészen a Switchig. Mindig olyan játékkal játszom, amihez éppen kedvem van!

YouTube Statisztikák
Feliratkozók 1060
Megtekintések 177710
Átlagnézettség (átlag) 351.0
Videók 507
Összegzés (YouTube):
Kategória: Youtube Csatornák és Vloggerek

Lerni jelenleg 1060 feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel 1095. helyezett a hazai YouTuberek között. 507 videója van eddig összesen, amelyek össznézettsége 177710 körul van. A videóit, átlagosan 351.0 alkalommal tekintik meg.

Csatorna megtekintése

Oldal szerkesztése

Az InfluencerKeresőt a közösség szerkeszti. Ha szeretnél új infót hozzáadni ehhez az oldalhoz, akkor azt itt teheted meg :)

Új cikk/videó hozzáadása

Új együttműködés hozzáadása

Instagram felhasználónév hozzáadása

TikTok felhasználónév hozzáadása

Kép forrása: Lerni YouTube Csatornája


Csak statisztikai oldal

Ez az oldal jelenleg csak automatikusan frissített social média statisztikákat jelenít meg. Nem tartalmaz az influencer által szerkesztett kapcsolati és más adatokat.